Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Eλληνίδα στην Αυστραλία κέρδισε έξι εκατ. δολάρια στο Λόττο μετά το διαζύγιο

Αύγουστος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο τέως διεκδίκησε μερίδιο, αλλά…
Eλληνίδα στην Αυστραλία κέρδισε έξι εκατ. δολάρια στο Λόττο μετά το διαζύγιο

Ελληνίδα από το Σίδνεϊ κέρδισε έξι εκατομμύρια δολάρια στο Λόττο έξι μήνες μετά το διαζύγιο με τον επί 20ετίας σύζυγός της.

Ο 62χρονος τέως σύζυγος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να του δοθεί το μισό ποσό, δηλαδή τρία εκατομμύρια δολάρια, με το επιχείρημα ότι ο τυχερός λαχνός αγοράστηκε μεν μετά το διαζύγιο, αλλά τα χρήματα είχαν προέλθει «από το κοινό ταμείο».

Πάντως, δεν έπεισε…

Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ακόμα στο δικαστήριο πως με το να επιτρέπει ο σύζυγος στην σύζυγο να παίζει Λόττο όλα αυτά τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι, με τα κοινά τους χρήματα, αύξησε τις πιθανότητές της «να πιάσει την καλή».

Τα ονόματα των διαζευγμένων δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθούν για νομικούς λόγους.

Όπως έγινε, πάντως, γνωστό στο δικαστήριο, η σούπερ-τυχερή αγόραζε δελτία Λόττο από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και ξόδευε 25 με 30 δολάρια την εβδομάδα.

δολ,αμπε

This entry was posted on Δευτέρα, Αύγουστος 19th, 2013 at 12:21 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply