Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου συγκαλεί στις 10 το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός με όλους τους υπουργούς και όσους γενικούς γραμματείς έχουν μνημονιακές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες εν όψει της νέας αξιολόγησης του Σεπτεμβρίου.

Ήδη την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με πολλά στελέχη της κυβέρνησης και έχουν όλοι ειδοποιηθεί για τη σύσκεψη της Τρίτης.

Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από όλους τους υπουργούς που έχουν ακόμη εκκρεμότητες, κυρίως στα θέματα των αλλαγών στο Δημόσιο, να έχουν κλείσει όλα τα ζητήματα μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ της συνάντησης της Τρίτης αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζονται το προσεχές διάστημα να δώσουν μάχη σε δύο μέτωπα. Αφενός το έργο της δικομματικής κυβέρνησης θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της τρόικας, αφετέρου η Αντιπολίτευση έχει προαναγγείλει «θερμό» φθινόπωρο.

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.