Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κυβερνητική σύκεψη στο Μαξίμου την Τρίτη για την κινητικότητα

Αύγουστος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου συγκαλεί στις 10 το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός με όλους τους υπουργούς και όσους γενικούς γραμματείς έχουν μνημονιακές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες εν όψει της νέας αξιολόγησης του Σεπτεμβρίου.

Ήδη την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με πολλά στελέχη της κυβέρνησης και έχουν όλοι ειδοποιηθεί για τη σύσκεψη της Τρίτης.

Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από όλους τους υπουργούς που έχουν ακόμη εκκρεμότητες, κυρίως στα θέματα των αλλαγών στο Δημόσιο, να έχουν κλείσει όλα τα ζητήματα μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ της συνάντησης της Τρίτης αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζονται το προσεχές διάστημα να δώσουν μάχη σε δύο μέτωπα. Αφενός το έργο της δικομματικής κυβέρνησης θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της τρόικας, αφετέρου η Αντιπολίτευση έχει προαναγγείλει «θερμό» φθινόπωρο.

αμπε

This entry was posted on Δευτέρα, Αύγουστος 19th, 2013 at 07:54 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply