Εδώ είναι Λεωφόρος!

Εδώ είναι Λεωφόρος!Ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκάθαρο από την αρχή ότι η Λεωφόρος θα είναι το φρούριό του για φέτος και ξεκίνησε με το δεξί στη νέα σεζόν, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού! Με δέκα από το 50’ οι Αγρινιώτες.

Η αρχή, τελικά, ήταν το… ήμισυ του παντός για τον Παναθηναϊκό που σκόραρε… σχεδόν απ’ τα αποδυτήρια και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή του.

Ο Νάνο με πέναλτι που κέρδισε ο Κουτρουμπής στο 3ο λεπτό πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν για τους «πράσινους», γκολ και για τον Μάρκους Μπεργκ που χρειάστηκε έξι λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο για να βρει δίχτυα.

Δίκαιη η αποβολή του Δάρλα στο 50ο λεπτό, καθώς σταμάτησε τον Λαγό που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Θετικότατο για τον Παναθηναϊκό το γεγονός πως κράτησε ανέπαφη την εστία του, δείγμα της δουλειάς που έχει κάνει όλο αυτό τον καιρό ο Γιάννης Αναστασίου για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στα μετόπισθεν.

Το ματς:
Κάθε αρχή και… δύσκολη λένε, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούν να ισχυριστούν το αντίθετο. Χρειάστηκε να περάσουν μόλις τρία λεπτά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για να βρουν οι «πράσινοι» το δρόμο για τα δίχτυα. Ο Κουτρουμπής ανατράπηκε από τον Μπόγιοβιτς στο πρώτο «γέμισμα» στην περιοχή των Αγρινιωτών και ο Νάνο εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Το γκολ, αποσυντόνισε τελείως την ομάδα του Μάκη Χάβου, που φάνηκε επικίνδυνη μονάχα στο 33’, με ένα σουτ του Γοδόι που έφυγε πολύ ψηλά και λίγο αργότερα με τον Μπόγιοβιτς από πλάγια θέση.

Με σωστές τοποθετήσεις από τους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ στην άμυνα, συνεχή κίνηση των Αμπεΐντ και Λαγού στη μεσαία γραμμή και την «τριπλέτα» των Ντίνα, Καρέλη και Μπαϊράμι ορεξάτη, ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του στο πρώτο μέρος.

Όσο θετικό ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι, άλλο τόσο έγινε και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκαν τρία, αλλά πέντε λεπτά, για να αποβληθεί ο Δάρλας ανατρέποντας τον Λαγό λίγο έξω από την περιοχή αλλά σε προφανή θέση για γκολ και όλα έγιναν πιο εύκολα για τους «πράσινους». Ο Μάρκους Μπεργκ χρειάστηκε έξι λεπτά από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι (59’) και στο 65’ από σέντρα του Μαρινάκη, έγραψε το 2-0! Το «τριφύλλι» έκανε πλέον ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, στο 73’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μπεργκ για οφσάιντ και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κράτησε το προβάδισμα με άνεση μέχρι το τέλος.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69’ Τριανταφυλλόπουλος), Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπεΐντ (83’ Μουζακίτης), Καρέλης (59’ Μπεργκ), Ντίνας, Μπαϊράμι

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (56’ Γκόλιας), Πασάς (65’ Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (76’ Παπουτσογιαννόπουλος)

Κώστας Ζάλιαρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.