Έξαλλος ο Δράκος - Αποχώρησε εμφατικά από την Κίνα ο Γιαννάκης

Σε μία εμφατική κίνηση προχώρησε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και της Κίνας, αποχωρώντας από την τεχνική ηγεσία της δεύτερης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά την αναχώρησή του από το Πεκίνο με προορισμό την Αθήνα, αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον πρόεδρο της ομοσπονδίας Χου Γιασί.

Ο πρώην Έλληνας άσσος θεώρησε υπεύθυνο τον πρόεδρο για τα συνεχή προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν βρισκόταν στο τιμόνι της εθνικής Κίνας. Συνέχεια ακουγόταν πως έπαιζαν οι άνθρωποι του προέδρου και ότι οι υποδείξεις στον Έλληνα τεχνικό ήταν τόσες πολλές που ξεκινούσαν από τις προτάσεις για την «πεντάδα», έως τις οδηγίες προς τους παίκτες για να παίξουν όπως ήθελαν εκείνοι.

Ο Γιαννάκης είχε στόχο το χτίσιμο μίας νεανικής ομάδας που θα προσπαθούσε να ξεχωρίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν θετικά για τον «Δράκο», αφού η Κίνα τερμάτισε 5η στο Ασιατικό Κύπελλο και δεν πήρε το εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ του 2014.

Δείτε:

Αρνήθηκε τη χειραψία του επικριτή του ο Γιαννάκης από MotionCrew
Ο κινεζικός τύπος πάντως δείχνει ψύχραιμη αντιμετώπιση στο θέμα Γιαννάκη «φωτίζοντας» τα σημεία της διαφωνίας των δύο ισχυρών ανδρών της Εθνικής Κίνας.

koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.