Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πάρτι με κρατούμενο, αστυνομικούς και χορεύτριες στο κελί

17 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Όργια στα αστυνομικά κρατητήρια

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κύπριοι αστυνομικοί που υπηρετούν στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας στη Λευκωσία, βρίσκονται υπό έρευνα ενώ δύο έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, γιατί συμμετείχαν σε πάρτι με χορό της κοιλιάς ενώ είχαν παραδώσει και τα κλειδιά των κελιών σε κρατούμενο.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης”,  οι αστυνομικοί αντί να φρουρούν κρατούμενο ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί, του  έδωσαν τα κλειδιά του κελιού για να μπαινοβγαίνει χωρίς να τους ενοχλεί. Ο κρατούμενος  είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας καθώς ασχολείται με τη παροχή προστασίας σε νυχτερινά κέντρα.

Στις 29 Ιουλίου το βράδυ αν και μετά τις 7 μ.μ. απαγορεύεται κάθε επίσκεψη στα κρατητήρια, οι αστυνομικοί επέτρεψαν σε φίλους του κρατούμενου να τον δουν στις 10:30 μ.μ. και να του φέρουν φαγητό από γνωστό εστιατόριο. Ο κρατούμενος για να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς έφερε στα κρατητήρια γυναικεία συντροφιά και μια χορεύτρια για να διασκεδάσουν όλοι μαζί με χορό της κοιλιάς και άλλα “καλλιτεχνικά νούμερα”.

Το πάρτι καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας των κρατουμένων και τώρα ο αξιωματικός που ορίστηκε για να κάνει την έρευνα διαπιστώνει πράματα και θάματα. Μάλιστα σε κάποιες στιγμές έκλειναν και τα φώτα ώστε να μην καταγράφονται από τις κάμερες τα όσα συνέβαιναν.

 

politis-news

This entry was posted on Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2013 at 23:55 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply