Διατροφικές συνήθειες που πρέπει να αποφεύγουμε

Καθημερινά λάθη που μας προσθέτουν βάροςΠροσπαθείτε να χάσετε ή να διατηρήσετε το βάρος σας, αλλά το μόνο που καταφέρνετε είναι να παχαίνετε; Διαβάστε παρακάτω τι κάνετε λάθος και διορθώστε το.

– Τηρείτε το πρόγραμμα διατροφής όλη τη μέρα και το βράδυ υποκύπτετε: Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν στερείτε αρκετά τον οργανισμό σας από το φαγητό, με αποτέλεσμα να υποκύπτετε σε παχυντικά σνακ. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα σωστό πρωινό και μετά να φροντίζετε να τρώτε κάθε 3-4 ώρες.

– Τσιμπολογάτε πριν το φαγητό: Γυρνάτε πολλές φορές από τη δουλειά πεινασμένοι και μέχρι να φτιαχτεί το φαγητό τσιμπολογάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας; Λάθος. Άμα αισθάνεστε ότι πεινάτε τόσο πολύ, «ξεγελάστε» την πείνα σας με ένα φρούτο.

– Τρώτε στο αμάξι:
Πολλές από εσάς μπορεί να αισθάνεστε ότι το αμάξι είναι το δεύτερο σπίτι σας, καθώς περνάτε πολλές ώρες μέσα σε αυτό για να φέρετε εις πέρας τα καθημερινά καθήκοντα, με αποτέλεσμα να τρώτε πολλές φορές κάτι από έξω.

Προσπαθήστε να έχετε φτιάξει από το σπίτι σας μερικά υγιεινά σνακ και να τα παίρνετε μαζί σας, έτσι ώστε να αποφεύγετε τις περιττές θερμίδες.

myworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.