Θα βρεθούν σε διάφορες περιοχές της περιφέρειας

Εκτός των τειχών η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία τον ΔεκαπενταύγουστοΣε διάφορες περιοχές της περιφέρειας θα βρεθούν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα παραστεί στη λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νυδρίου Λευκάδας.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Μεσσηνία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο, για ολιγοήμερη ανάπαυλα με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα, όπου θα περάσει και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία. Θα παρακολουθήσει τη δοξολογία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Μουντέ.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λειβαδιά Βοιωτίας.

Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν: στην Τήνο ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου ο υφυπουργός Ενέργειας Μάκης Παπαγεωργίου.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.