Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οριστικά με -2 ξεκινά ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα

13 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Απορρίφθηκε η προσφυγή

Οριστικά με -2 ξεκινά ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημαΤο ΑΣΕΑΔ διατήρησε στο την πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την αφαίρεση δύο βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τα έκτροπα που προκάλεσαν οπαδοί της στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ενημερωμένη απόφαση και με την απόρριψη από το ΑΣΕΑΔ, όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού  χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 4.400,00€, β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κ.λ.π. ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 10.000,00€, γ) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο  1.400,00€, δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και ε) για οριστική διακοπή αγώνα εξαιτίας επεισοδίων που καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (2) από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος και πρόστιμο 11.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12-6-2013.

Μετά τα όσα είχαν γίνει στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και την οριστική διακοπή του, στους Πειραιώτες είχε επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 27.800 ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ το οποίο την απέρριψε και πλέον ισχύει κανονικά η πρωτόδικη ποινή των -2 βαθμών.

δολ

This entry was posted on Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2013 at 19:22 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply