Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Δελφίνια Πτολεμαΐδας” : ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Αύγουστος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΑΣΠΡΑΓΚΑΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΗΛΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ: ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΟΥ …ΠΕΤΑΝΕ – ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

http://www.delfiniaptol.gr/images/stories/lamia%202.jpgΤάραξαν τα νερά, με την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους, του 82ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης –ανδρών & γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία τα κορίτσια των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Ασπράγκαθου Αναστασία και Ηλία Αντιγόνη που συμμετείχαν στην διοργάνωση έχοντας πιάσει 5 όρια open.

Οι ίδιες ξεκίνησαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Λαμίας υποσχόμενες ότι θα καταθέσουν –όπως πάντα- την ολοκληρωτική τους προσπάθεια η οποία και αποδεικνύει τον ζήλο των αθλητριών για νέες προκλήσεις και επιτυχίες αλλά και την πραγματική τους αγάπη/πάθος για την κολύμβηση.

Στο πλευρό τους πάντα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας και οι προπονητές που μαζί με τους γονείς και τους φίλους των αθλητών, ζουν μοναδικές και συγκινητικές στιγμές από τα όσα έχουν επιτευχθεί ενώ παράλληλα κάνουν γνωστή την πόλη μας σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι Εμπειρίες, οι επιτυχίες και οι διακρίσεις θέτουν πια περισσότερο στέρεα τη βάση, για μία περισσότερο διεκδικητική σεζόν από τον Σεπτέμβριο τόσο για τους αθλητές σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό.

Με την έκτη και την έβδομη θέση να προστίθενται στις επιτυχίες από τις συμμετοχές στα Πρωταθλήματα των τελευταίων μηνών και με τη συγκέντρωση 6 συνολικά βαθμών (από την μόλις πρώτη συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών) οι προσδοκίες όλων δε μπορεί παρά να μεγαλώνουν. Την ίδια ώρα η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» φαίνεται να σφράγισε την κολυμβητική σεζόν με τον ιδανικότερο τρόπο και να βάζει τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ

www.delfiniaptol.gr

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 13th, 2013 at 11:36 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply