Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Αιτήσεις για 1.092 θέσεις σε ΕΥΔΑΠ, δήμους, ακαδημίες

Αύγουστος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ, ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ

Αιτήσεις για 1.092 θέσεις σε ΕΥΔΑΠ, δήμους, ακαδημίες Με 1.092 εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τους δήμοι, πολιτιστικοί φορείς και ινστιτούτα αλλά και η ΕΥΔΑΠ, ύστερα από μακρά αναμονή μηνών.

Ο διαγωνισμός της Εταιρείας για 120 εργάτες και καταμετρητές βρίσκεται ήδη στο ΑΣΕΠ και αναμένεται να βγει «στον αέρα» τις προσεχείς ημέρες.

Στο μεταξύ, 472 θέσεις προκηρύχθηκαν σε 31 δήμους της χώρας, οι οποίες αφορούν, στην πλειονότητά τους, εργατοτεχνικό προσωπικό, οδηγούς, χειριστές μηχανημάτων, βρεφονηπιοκόμους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς. Πενήντα δύο θέσεις γεωπόνων, δασοπόνων, δασολόγων και δασεργατών κατανέμονται σε υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ 20 προσλήψεις θα πραγματοποιήσει το υπουργείο Πολιτισμού. Σε 129 ανέρχονται οι νέοι εργαζόμενοι σε τρεις ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ σε νοσοκομεία και στο ΕΚΑΒ κατανέμονται 95 θέσεις επικουρικών ιατρών. Σε εξέλιξη βρίσκονται διαγωνισμοί στην ΕΛΣΤΑΤ, στο ΚΕΘΕΑ, στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ.λπ.

ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ
50.000 προσλήψεις ανέργων διάρκειας 5 έως 7 μηνών

«Αντίστροφη μέτρηση» για το πρόγραμμα των 50.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας. Ηδη ολοκληρώθηκε η κατανομή των 40.000 θέσεων σε δήμους, ενώ εκκρεμεί ο καθορισμός του αριθμού των ανέργων που θα εργαστούν σε σχολεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια κ.α.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Εργασία για κάθε νέο απόφοιτο έως 24 ετών

Μία θέση εργασίας, μαθητείας ή πρακτικής άσκησης σε κάθε απόφοιτο Γυμνασίου, Λυκείου ή ΑΕΙ/ΤΕΙ έως 24 ετών θα προσφέρει το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας «Εγγύηση για τη νεολαία» (Youth Guarantee).

έθνος

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 13th, 2013 at 07:52 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply