Άρχισαν τα όργανα στο χώρο της υγείας. Με διαδικασίες εξπρές μπαίνει σε εφαρμογή η κινητικότητα των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Αρχή γενομένης από το ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οπου ήδη αποστέλλονται τα ειδοποιητήρια στους εργαζομένους που ανήκουν στις κατηγορίες προσωπικού προς κινητικότητα- διαθεσιμότητα να δηλώσουν αν εμπίπτουν στα κριτήρια εξαιρέσεως της διαθεσιμότητας, με προθεσμία κατάθεσης δήλωσης

Η διοίκηση ανακοίνωσε ότι 61 εργαζόμενοι, από τις κατηγορίες που ανακοινώθηκαν, θα βγουν σε κινητικότητα-διαθεσιμότητα μετά τη διαδικασία αξιολόγησης – μοριοδότησης, όπως ορίζει ο Ν.4172/2013.

Έτσι ενώ η Διοίκηση διαβεβαιώνει ότι οι 61 εργαζόμενοι θα ενταχθούν μόνο στη διαδικασία της κινητικότητας (μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και Γεννηματάς), το έγγραφο της 3ης ΥΠΕ ζητά τη συμπλήρωση πινάκων για το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ως φορέα συνεισφοράς στη διαθεσιμότητα και βάζει σε εξέλιξη τη διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 90 του Ν.4172/2013.
Αξίζει να τονιστεί ότι αυτό είναι το πρώτο κύμα, ενώ θα ακολουθήσει ως το Δεκέμβρη δεύτερο μεγαλύτερο. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η αξιολόγηση των νοσοκομειακών δομών π

Σήμερα το μεσημέρι οι εργαζόμενοι του ΨΝΘ πραγματοποιούν έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους ενώ έχουν κηρύξει στάση εργασίας την ίδια ημέρα 11π.μ. με 3μ.μ.

iatropedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.