Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Η “πρώτη” της νέας διοίκησης του ΦΑΣ Πυρσός (Photos + Video)

Αύγουστος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (10/08) η γενική συνέλευση της ομάδας του ΦΑΣ Πυρσού Γρεβενών, στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία φίλων της ομάδας.

Στην παρουσίαση- γνωριμία, η νέα διοίκηση, που αποτελείται από τους: Δημήτρη Πατσιούρη, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, Θανάση Πάλη, Σπύρο Χρυσικόπουλο και Στέφανο Μουχλιανίτη, (όλοι κάτοικοι Αθηνών), αναφέρθηκε στους στόχους που βάζουν για την νέα αγωνιστική περίοδο που είναι μία αξιοπρεπή παρουσία στην καινούργια δύσκολη Γ Εθνική κατηγορία.

Η απελθούσα διοίκηση, δια στόματος Κώστα Μιχαλογιάννη, μίλησε για την θετική πορεία της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια, και ευχήθηκε καλή πορεία στην νέα διοίκηση.

Πολλά από τα μέλη του ΔΣ θα είναι από τα Γρεβενά όπως ο Ταμίας της ομάδας, μέλη των Βετεράνων του Πυρσού, όπως επίσης και ο Γιατρός της ομάδας.

Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά  το όνομα του Βετεράνου Γιάννη Τσιοπλή που θα είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ η διοίκηση ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων, στην προσπάθεια που θα καταβάλουν.

Το ποσό που προτίθενται να διαθέσουν είναι περίπου 80.000€ …
Δείτε τα Video από την συνάντηση…

This entry was posted on Σάββατο, Αύγουστος 10th, 2013 at 23:38 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply