Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2013 (Φωτογραφίες)

Αύγουστος 9th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-quewLbokzQI/UgR7xZlJRjI/AAAAAAACFHM/WFBNdaCxBFc/s1600/giagoulia+2013+3.jpgΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου μας στις 2, 3, και 4 Αυγούστου στο Νησί Γρεβενών, δίπλα στον Αλιάκμονα.
‘Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση περιηγήθηκαν στον παραποτάμιο χώρο και απόλαυσαν το μαγευτικό τοπίο, με τα πανύψηλα δέντρα τους αγέρωχους βράχους την κρυστάλλινη πηγή που αιώνες τώρα σκαλίζει την πέτρα.

http://1.bp.blogspot.com/-0XyjEjpzf-8/UgR7xuBwkMI/AAAAAAACFHI/NkHFRuFcMWY/s1600/giagoulia+2013+4.jpg

Στη συνέχεια, αφού κατασκήνωσαν, έπαιξαν με τα παιχνίδια που είχαν φροντίσει να στήσουν με μεράκι οι διοργανωτές και αρκετοί από τους κατασκηνωτές ( τοξοβολία, beach volley , fly fox , πέρασμα του ποταμού με σχεδία, πισίνα αλλά και ψάρεμα-πεζοπορία).

Τα βράδια, τοπικά μουσικά σχήματα έδωσαν το έναυσμα για να αρχίσει τρελό ξεφάντωμα μαζί με ντόπιο τσίπουρο και άλλα ποτά από το μπαρ που λειτούργησε όλο το τριήμερο. Τα σουβλάκια φυσικά είχαν την τιμητική τους, αφού κατάφεραν να γεμίσουν και τα στομάχια των συνδαιτυμόνων αλλά και την ατμόσφαιρα.

http://4.bp.blogspot.com/-RzpzIy1pNe8/UgR7xDu5AxI/AAAAAAACFG8/2vGowyCrRyM/s1600/giagoulia+2013+1.jpg

Το απόγευμα του Σαββάτου εθελόντριες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νησίου προσέφεραν στους παρευρισκόμενους Ποντιακά εδέσματα και αριάνι το οποίο παρασκεύασαν επί τόπου με τον παραδοσιακό τρόπο, ενώ αργά το βράδυ η ρεβιθάδα, που σιγόβραζε δίπλα στην φωτιά, τους άφησε όλους άφωνους με την νοστιμιά της.

Φυσικά δεν μπορούσε να κλείσει το τριήμερο των εκδηλώσεων χωρίς την απονομή επάθλων στους τρεις πρώτους φίλους μας που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ψαρέματος.

http://4.bp.blogspot.com/-jtjJ8gspNe0/UgR7xIwZgqI/AAAAAAACFG4/1Or7KvPtidc/s1600/giagoulia+2013+2.jpg

Αυτό που έμεινε από την φετινή γιορτή ήταν ένα έντονο μείγμα συναισθημάτων: από την μία η έκδηλη ικανοποίηση όλων όσων συμμετείχαν για αυτά που έζησαν και από την άλλη μια μικρή απογοήτευση για τον πρόωρο αποχαιρετισμό. Φυσικά υποσχέσεις δεν δόθηκαν, αφού θεωρείται αυτονόητη η συμμετοχή όλων στα ” Γιαγκούλεια 2014”.

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 9th, 2013 at 08:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply