Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαφήμιση της Νokia κατά του iPhone

8 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Παρουσιάζεται ο αισθητήρας της κάμεράς του Nokia 925

http://www.newsbeast.gr/files/temp/7CEA2F7F4AD683F56AFB667CD7F8D3C4.jpgΑκολουθώντας την δημοφιλή τακτική της φιλικά προσκείμενης εταιρείας που ακούει στο όνομα Microsoft, η Nokia από σήμερα ξεκίνησε μια διαφημιστική καμπάνια κατά της κάμερας του iPhone 5 για να αναδείξει το δικό της Nokia 925.

Η διαφήμιση ξεκινάει αναφέροντας πως καθημερινά οι περισσότερες φωτογραφίες που τραβιούνται γίνονται από ένα iPhone παρά από οποιοδήποτε άλλο smartphone. Στην Nokia δεν ενδιαφέρονται όμως για την ποσότητα αλλά για την ποιότητα. Έτσι θα πρέπει να αγοράσετε το Nokia 925 για τον καταπληκτικό αισθητήρα της κάμερας του.

Δείτε την διαφήμιση παρακάτω:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nokia Pureview εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά της κάμεράς του, αλλά έχει άλλα μειονεκτήματα, όσον αφορά το λειτουργικό.

appleworldhellas

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Αυγούστου, 2013 at 20:07 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply