Σοκ προκάλεσε στον Καναδά η είδηση ότι πύθωνας που ξέφυγε από κατάστημα με άγρια είδη στην πόλη  New Brunswick, έπνιξε δύο αγοράκια 5 και 7 ετών, την ώρα που κοιμόντουσαν. Ο Noah Barthe, 5, και ο Connor Barthe, 7 ετών, σκοτώθηκαν από έναν μεγάλοαφρικανικό πύθωνα που μπήκε στον πάνω όροφο του σπιτιού τους, όπου βρισκόταν το δωμάτιο τους.  Τα δύο αδελφάκια βρέθηκαν νεκρά το πρωί της Δευτέρας.

Ο Jeff Reynolds, διευθυντής στο κατάστημα ερπετών είπε ότι ο αφρικανικός πύθωνας δεν είναι υπερβολικά επιθετικός, όχι τουλάχιστον πιο επιθετικός από άλλα παρόμοια φίδια και πως βρίσκει περίεργο το περιστατικό.Η τελευταία ανάλογη επίθεση από αφρικανικό πύθωνα είχε συμβεί το 2002 στο Ντέρμπαν της Ν. Αφρικής, όταν είχε καταπιεί ένα 10χρονο αγόρι.

Ο συγκεκριμένος πύθωνας έχει μήκος  3,5 – 4,5 μέτρα και ζυγίζει περίπου 45 κιλά. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό πώς κατάφερε ο πύθωνας να δραπετεύσει από το κατάστημα.

lifo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.