http://1.bp.blogspot.com/-qSyM4AnNth4/UgIYHbDRF2I/AAAAAAACE-0/X7908f3AB0k/s1600/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%96%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82,+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%AC%CF%82+%CE%95%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82,+%CE%A4%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%A3%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82,+%CE%A6%CF%89%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82.JPGΤην Τρίτη 6 Αυγούστου επισκέφτηκαν τον Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη στο πολιτικό του γραφείο, αντιπροσωπεία κτηνοτρόφων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Στέργιο Τσιμιόπουλο, το μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Παππά, τον Πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα Λάρισας και στέλεχος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων κ. Ζήση Παρλίτση και τον υπεύθυνο γεωπόνο της Ε.Α.Σ (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) Γρεβενών κ. Αθανάσιο Φωλίνα.

Ο Βουλευτής Γρεβενών ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τα αποτελέσματα των πρόσφατων συναντήσεών του με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Χαρακόπουλο και τον Πρόεδρο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε κ. Αποστολάκο και σχετικά με την ερώτηση, που συνυπέργαψε, προς των Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη με θέμα: «Έγκαιρος προσδιορισμός των βοσκοτόπων που θα ενεργοποιούν δικαιώματα με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ 2014-2020».

Συζήτησαν για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της Π.Ε. Γρεβενών και ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στα δικαιώματα βοσκοτόπων και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τη διαδικασία προσδιορισμού τους που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κ. Κοψαχείλης τόνισε ότι: «είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις επιδοτήσεις διότι, οι απαιτήσεις σε στρέμματα είναι πολύ λιγότερες από αυτές που δηλώνονται ως βοσκότοποι και πλέον το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε αναγνωρίζουν τη σημαντικότητα των επιδοτήσεων για τους κτηνοτρόφους».

Επίσης συζητήθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τις Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις και απλουστεύει τις διαδικασίας αδειοδότησης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και συγχρόνως μειώνει το κόστος τους.

Ο Βουλευτής Γρεβενών δήλωσε ότι είναι πάντα στη διάθεση των κτηνοτρόφων και γεωργών του νομού Γρεβενών και η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτύξει με τους φορείς και αντιπροσώπους τους, να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.