ΚΑΙ ΔΥΟ «ASTON MARTIN»

Φωτό αρχείου«Μαϊμού» Ferrari F430, F430 Spider και 458 Italia, τις οποίες πουλούσαν μέσω internet 40.000 κατασκεύαζαν οκτώ άτομα σε δύο συνεργεία της Ισπανίας. Κατά την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν 17 «Ferrar» και δύο «Aston Martin».

Η έρευνα της Ισπανικής Αστυνομίας στα δύο συνεργεία έγινε στις αρχές της εβδομάδας, μετά από την μήνυση που κατέθεσε η Ferrari κατά των δύο συνεργείων.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο υαλοβάμβακας πρόδωσε τους μηχανικούς που κατασκεύαζαν τα πολυτελεί αυτοκίνητα – «μαϊμού».

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι επρόκειτο για προχειροδουλειά και όταν προχώρησαν την έρευνα, διαπίστωσαν ότι τα αυτοκίνητα που πωλούντο ως Ferrari, δεν ήταν τίποτα άλλο από μία κατασκευή των υπευθύνων των συνεργείων, οι οποίοι εξαπατούσαν τον κόσμο.

Σε αντίστοιχη κίνηση είχε προχωρήσει και πριν μερικούς μήνες και η Lamborghini, η οποία είχε μηνύσει την Carkiting, μια εταιρία κατασκευής ρέπλικα αυτοκινήτων από την Αλαμπάμα των Η.Π.Α

 

e-go, thepaper

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.