Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 η Ναταλία Γερμανού – Διαβάστε τι δήλωσε η ίδια…

Αύγουστος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο σταθμός να ανακοινώσει την υπογραφή της συνεργασίας τους

Υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 η Ναταλία ΓερμανούΜετά την αποχώρηση της απο τον Alpha η Ναταλία Γερμανού υπέγραψε με το κανάλι του Αμαρουσίου για την παρουσίαση βραδινής εκπομπής.

Σύμφωνα με το Βήμα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο σταθμός να ανακοινώσει την υπογραφή της συνεργασίας τους.

Στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ και τη Νατάσα Παπανικολάου μιλάει η Ναταλία Γερμανού, μετά την αποχώρησή της από το Μες Στην Καλή Χαρά και όλες τις εξελίξεις που ακολούθησαν…

Για το κλίμα υπό το οποίο έγινε η αποχώρησή της, η παρουσιάστρια λέει: «Ήταν ένα farewell, όπως λέμε καλή αντάμωση. Ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Αν και η λέξη διαζύγιο ηχεί κάπως άσχημα και δεν κάνει για την περίσταση, αφού ό, τι έγινε, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δεν υπάρχει ούτε πικρία ανάμεσά μας, ούτε παρεξήγηση, ούτε θυμός. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αυτή η αποχώρηση, τουλάχιστον από τη μεριά μου γιατί είμαι άνθρωπος που η λέξη αχαριστία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του».

Η απόφασή της Ναταλίας φαίνεται πως είχε ληφθεί εδώ και καιρό, καθώς αναφέρει: «Δεν ήταν ξαφνικό ούτε για μένα, ούτε για το κανάλι. Για εμένα αυτή η εκπομπή ήταν το σημαντικότερο βήμα μου, ήταν η εκπομπή που με έκανε παρουσιάστρια. Το να κάνεις για πέντε χρόνια οκτώ ώρες ζωντανή εκπομπή κάθε εβδομάδα είναι κάτι που σε δυναμώνει και σου δίνει εμπειρία που την κουβαλάς για τα επόμενά σου βήματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Δε θα μπορούσα να αποχωρήσω με άλλο τρόπο από ένα κανάλι που επί επτά χρόνια με στηρίζει και μου έχει δώσει τόσα».

Η Ναταλία Γερμανού σημειώνει: «Αισθάνθηκα πως ό, τι είχα να δώσω σ’ αυτή την εκπομπή το έδωσα και θα ήταν άδικο και για την εκπομπή, αλλά και για μένα να προσπαθώ να δώσω κάτι παραπάνω, ενώ ένιωθα ότι ήθελα να προχωρήσω κάνοντας κάτι άλλο».

δολ, zappit

This entry was posted on Κυριακή, Αύγουστος 4th, 2013 at 12:22 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply