Η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει για τον Μπέιλ 100 εκατ ευρω σε πέντε δόσεις Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ είναι σε διαπραγματεύσεις για τον Γκάρεθ Μπέιλ. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα  Marca, οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν καθορίσει το ποσό της μεταγραφής στα 100 εκατ ευρω.

Αυτό που αποτελεί το σημείο τριβής τώρα, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα δοθεί το ποσό αυτό. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει ξεκαθαρίσει στον ομόλογο του στην Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, ότι θέλει να πληρώσει 100 εκατ ευρω σε πέντε δόσεις.

Η πρώτη δόση μάλιστα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 25 εκατ ευρω και τα χρήματα αυτά θα δοθούν τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό που απομένει είναι να πεισθεί ο Ντάνιελ Λέβι να κάνει δεκτή αυτή την προσφορά.

Σε ότι αφορά τον Μπέιλ παραμένει στο Λονδίνο και περιμένει ενημέρωση. Ο Ουαλός άσος δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Τότεναμ στο πριγκιπάτο για το φιλικό με τη Μονακό.

τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.