Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο «ψυγείο» ο Νίνης

3 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Του ζητήθηκε να βρει ομάδα που θα καλύπτει τις 700.000 ευρώ του συμβολαίου του

Στο «ψυγείο» ο ΝίνηςΧειρότερα δεν γίνεται για τον Σωτήρη Νίνη που ενημερώθηκε από την Πάρμα πως δεν υπολογίζεται, ενώ του ζητήθηκε να βρει ομάδα που θα του καλύπτει εξ ολοκλήρου τις 700.000 ευρώ του συμβολαίου του!

Σχεδόν από την πρώτη μέρα ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, έδειξε πως δεν τον «πήγαινε». Του έκανε τη ζωή δύσκολη δίνοντάς του ελάχιστες ευκαιρίες και αφήνοντάς τον ουσιαστικά στο περιθώριο.

Τώρα τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον Νίνη αφού με την έναρξη της προετοιμασίας ήρθαν και τα κακά μαντάτα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, ενημερώθηκε πως πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να βρει ομάδα, η οποία μάλιστα θα χρειαστεί να του καλύψει τις 700.000 ευρώ των ετήσιων αποδοχών του καθώς η Πάρμα δεν προτίθεται να βάλει ούτε «δεκάρα»…

sport-fm

This entry was posted on Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2013 at 20:49 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply