Το ηφαιστειακό νησί της Σαντορίνης με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα και την επιβλητική Καλντέρα επιλέγουν ως ιδανικό σημείο για την τέλεση του γάμου τους ή για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος χιλιάδες ζευγάρια από κάθε μεριά του πλανήτη, σύμφωνα με εκτενές άρθρο που φιλοξενεί η ιταλική έκδοση του Huffington Post.

Οπως σημειώνει στο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, η Γκρέις Γουίλσερ, διοργανώτρια γάμων σε βρετανικό πρακτορείο που αναλαμβάνει την προετοιμασία γαμήλιων τελετών στο εξωτερικό, τα ζευγάρια επιλέγουν τη Σαντορίνη για την καταπληκτική θέα, τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και για να κλέψουν τις εντυπώσεις κατά την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

«Εχω οργανώσει προσωπικά περισσότερους από 150 γάμους εκεί και όλοι υπήρξαν πάντα ευτυχείς που επέλεξαν αυτό το μέρος ως προορισμό του γάμου τους, ιδιαίτερα εκείνοι που δεν είχαν ποτέ επισκεφτεί το νησί και έμειναν κατάπληκτοι από την ομορφιά του. Επίσης, πολλά ζευγάρια επιστρέφουν στη Σαντορίνη για την επέτειο του γάμου τους, αφού έχουν μείνει καταγοητευμένοι από τη μοναδικότητά της» αναφέρει η Γκρέις Γουίλσερ στο ιταλικό Huffington Post.

Ως προς το προφίλ των μελλονύμφων που επιλέγουν το νησί για τον γάμο τους, σημειώνεται ότι πρόκειται για νέους επαγγελματίες μεταξύ 25 και 40 ετών -ο πρώτος γάμος τους-, όχι διαζευγμένους, οι οποίοι διαθέτουν έναν προϋπολογισμό από 7.000 έως 9.000 ευρώ. Σύμφωνα με την Γκρέις Γουίλσερ, η καλύτερη εποχή για να παντρευτεί κανείς στη Σαντορίνη είναι ο Ιούνιος, «χωρίς την αποπνικτική ζέστη του κατακαλόκαιρου αλλά με κανονικές θερμοκρασίες που επιτρέπουν την ολοήμερη παραμονή στη θάλασσα πριν από το ρομαντικό δείπνο, απολαμβάνοντας ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με θέα το αρχιπέλαγος των Κυκλάδων».

dimokratianews

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.