http://2.bp.blogspot.com/-t3nZBamrV1E/UfkmnJqBXjI/AAAAAAACEXw/T9hTOXw8BVI/s1600/kocaxeilhs+-+%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%82.+MHLIA.jpgΤη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2013, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών συναντήθηκε στη Μηλιά Γρεβενών με την καθηγήτρια Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. κ. Ευαγγελία Τσουκαλά και τον Ολλανδό ερευνητή Παλαιοντολογίας κ. DickMol, παρουσία του ΠροέδρουΤοπικής Κοινότητας Μηλιάς κ. Αθανασίου Τζήκα.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν τα παλαιοντολογικά ευρήματα της περιοχής Γρεβενών, τη διοργάνωση του «6ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Μαμούθ και τους συγγενείς τους» που θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά και τη Σιάτιστα το 2014 και την εξέλιξη τωνδιαδικασιών κατασκευήςτου Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς.

Ο βουλευτής συνεχάρη την κ. Τσουκαλά και τον κ. DickMolγια τη διάκριση τους με το βραβείο «GiuseppeSciacca» (επίσημη απονομή Νοέμβριος 2013) για την ανακάλυψη των σπουδαίων παλαιοντολογικών ευρημάτων των Γρεβενών.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2013, ο κ. Κοψαχείλης και η κ. Τσουκαλά επικοινώνησαν με τον Υπουργό Μακεδονίας & Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου και ζήτησαν τη συνδρομή του στην οργάνωση και υλοποίηση των απαραίτητων δράσεων για την προετοιμασία του Διεθνούς Συνεδρίου. Επίσης για τον ίδιο σκοπό επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συνομίλησαν με τον Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Δακή, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι θα συνδράμει για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του Συνεδρίου.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.