Ποιές ήρθαν και ποιές φεύγουν…

http://www.gsgrevenon.gr/proponitis/editorImages/1000816_571238999588680_450526190_n.jpgΑθλήτρια του Γ.Σ.Γρεβενών η Αναγνωστοπούλου

Πέντε ημέρες μετά την επίσημη έναρξη των μεταγραφών, η ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών ενισχύεται σημαντικά καθώς απέκτησε για ένα χρόνο την πολύ καλή ακραία Ρωξάνη Αναγνωστοπούλου.

Η αθλήτρια από τα Κύμινα Θεσσαλονίκης έχει πολλές παραστάσεις από τις σάλες της Α’2 Εθνικής καθώς συμμετέχει με συνέπεια επί σειρά ετών στην κατηγορία με τις ομάδες του Αία Ευόσμου, Επίκουρο Πολίχνης, Άρη και Γ.Σ.Λαμίας.

Η ακραία του Γ.Σ.Γρεβενών πλέον, είναι επιλογή των προπονητών της ομάδας κάτι που έκανε τον πρόεδρο κ.Ιορδάνη Καραϊορδανίδη να κινηθεί ταχύτατα για την απόκτηση της.

Ρωξάνη Αναγνωστοπούλου: “Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι αθλήτρια του Γ.Σ.Γρεβενών, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να υλοποιηθούν οι στόχοι της καινούργιας μου ομάδας” .

Ο Γ.Σ.Γρεβενών ανακοινώνει την απόκτηση της Αλεξάνδρας και της Ολυμπίας Γκουντιού:

Η Αλεξάνδρα Γκουντιού αγωνίζεται ως πασαδόρος και η Ολυμπία ως διαγώνια και κεντρικός. Την περσινή χρονιά οι δύο αθλήτριες αγωνίσθηκαν στην ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης ενώ την σεζόν 2011-12 στον Αρη Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Γ.Σ.Γρεβενών ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση των δύο αθλητριών μετά την λήξη του πρωταθλήματος και με τις ανάλογες κινήσεις, την δεύτερη βδομάδα των μεταγραφών, οι αθλήτριες σήμερα ανήκουν στην ομάδα των Γρεβενών.

Αλεξάνδρα Γκουντιού: “Με την ομάδα των Γρεβενών μας ενώνει η αγάπη μας για το βόλεϊ, έχω πολύ καλή διάθεση μετά την καλή εξέλιξη της μεταγραφής μου και περιμένω να ξεκινήσει η νέα χρονιά” .

Η ακραία Χριστίνα Σωτηρίου στον Γ.Σ.Γρεβενών

http://www.gsgrevenon.gr/proponitis/editorImages/SOTIRIOU.jpgΆλλη μια μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ.Γρεβενών καθώς αθλήτρια του συλλόγου είναι η ακραία Χριστίνα Σωτηρίου. Η Χ.Σωτηρίου είναι η τέταρτη μεταγραφή του συλλόγου, μετά τις Ρ.Αναγνωστοπούλου, Αλ.Γκουντιού και Ολ.Γκουντιού.

Την χρονιά που μας πέρασε η Χ.Σωτηρίου αγωνίσθηκε στην ΧΑΝΘ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-12 με την ομάδα του Ανατόλια στην Α’1 Εθνική κατηγορία. Η Χ.Σωτηρίου υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων βόλεϊ μέχρι και την κατηγορία των νεάνιδων.

Η μέχρι τώρα κινητικότητα, στις μεταγραφές, κρατάει “ζεστό” το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου του αθλήματος στα Γρεβενά, κάτι που φαίνεται στην διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης-διαρκείας 2013-14.

Ποιές ήρθαν και ποιές φεύγουν…

Ήρθαν: Ρωξάνη Αναγνωστοπούλου, Αλεξάνδρα Γκουντιού, Ολυμπία Γκουντιού, Χριστίνα Σωτηρίου.

Φεύγουν: Χρυσούλα Λούδα, Χριστίνα Βασιλείου, Κωνσταντίνα Γάτου.

 

gsgrevenon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.