Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον Όμιλο Συγγελίδη η Peugeot Ελλάδος

Ιούλιος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το νέο καθεστώς θα τεθεί σε εφαρμογή πριν το τέλος του έτους

Μετά λοιπόν τη γνωστοποίηση της εισαγωγής και διανομής των αυτοκινήτων Renault από τον Όμιλο Θεοχαράκη, ήρθε και η – επίσης αναμενόμενη – αλλαγή στην εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων της Peugeot, η οποία θα λάβει χώρα πριν το τέλος του 2013.

Μέσω δημοσίευσης σε κυριακάτικες εφημερίδες επισημοποιήθηκε το… πέρασμα της Peugeot από την Lion Hellas στον Όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος εισήγαγε ως γνωστόν εδώ και δεκαετίες τα μοντέλα της Citroen. Έτσι οι δύο μάρκες του Ομίλου PSA θα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπό κοινή «στέγη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου PSA:

Ως μέρος της στρατηγικής για τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων που τέθηκε σε εφαρμογή στην Ευρώπη από το 2012 και δεδομένης της κατάστασης στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ο Όμιλος PSA Peugeot Citroen αποφάσισε να ενοποιήσει τις δραστηριότητες εισαγωγής και διανομής υπό έναν συνεργάτη αντί για δύο.

Έτσι, επελέγη ο Όμιλος Συγγελίδη για να αναλάβει την εισαγωγή της Peugeot στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Συγγελίδη εισάγει αυτοκίνητα και ανταλλακτικά της Citroen από το 1971 και έχει αποδείξει την ικανότητά του να επιτύχει μία σημαντική θέση στην ελληνική αγορά, μέσω του επαγγελματισμού και της αφοσίωσής του. Η νέα δομή θα θέσει σε εφαρμογή επίσης τις πιο αποτελεσματικές συνεργασίες για τις δύο μάρκες προς όφελος του μελλοντικού δικτύου της Peugeot και θα εστιάσει την πλήρη προσοχή της στην ικανοποίηση των πελατών της Peugeot. Η νέα εταιρεία θα τεθεί σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 29th, 2013 at 13:46 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply