Μητέρα και γιος αλυσοδεμένοι με δαγκώματα από τρωκτικά

Φρικιαστικό: Σύγχρονο Κωσταλέξι στην Κοζάνη!Σοκ και ανατριχίλα προκάλεσε στους κατοίκους της Κοζάνης η απίστευτη υπόθεση που φέρνει στο νου μνήμες από το Κωσταλέξι, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν αστυνομικοί και υπάλληλοι της υγειονομικής υπηρεσίας της πόλης βρήκαν κλειδωμένους σε μια τρώγλη μια μητέρα και τον 32χρονο γιο της!

Δράστης ο 68χρονος σύζυγος και πατέρας των θυμάτων αντίστοιχα.

Η άτυχη γυναίκα και ο γιος της μεταφέρθηκαν σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί δεκάδες πληγές από δαγκώματα τρωκτικών, ενώ ήταν και υποσιτισμένοι!

Ο πατέρας συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για παράνομη κατακράτηση. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η συγκεκριμένη οικογένεια είχε απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις υπηρεσίες πρόνοιας και υγιεινής του δήμου και της πρώην νομαρχίας και νυν Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Κάτοικοι και αρμόδιες αρχές της πόλης κάνουν λόγο για άτομα με προβληματική συμπεριφορά, τα οποία έψαχναν στα σκουπίδια για φαγητό και ρούχα.

newsbomb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.