Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήρια μηνύματα για το Χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Ιούλιος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αθλήτρια Χριστίνα Παπανικολάου για το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Η αθλήτρια εκπροσωπώντας τον Κολυμβητικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος αγωνίστηκε, την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κατακτώντας την πρώτη θέση, στα 50μ πρόσθιο με χρόνο 34,70. Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στον προπονητή του Συλλόγου κ. Ζαψαλή, ο οποίος παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν κατάφερε το στόχο του και σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Εύχομαι από καρδιάς τέτοιες κατακτήσεις να έχουν και συνέχεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει την αθλήτρια του Κολυμβητικού Συλλόγου Γρεβενών «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση της Α΄ θέσης στα 50μ πρόσθιο Νεανίδων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης των κατηγοριών εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων- παμπαίδων- παγκορασίδων, που διεξάγεται από τις 22-27 Ιουλίου 2013 στο κολυμβητικό συγκρότημα του ΟΑΚΑ και εύχεται και νέα χρυσή επιτυχία στην αυριανή της προσπάθεια.

Συγχαίρει τον προπονητή του Συλλόγου κ. Δημήτρη Ζαψαλή για την πολύ καλή προετοιμασία τόσο της Χριστίνας, όσο και των άλλων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου καθώς επίσης τα μέλη του Δ.Σ. και τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν τις προσπάθειες τους, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Εύχεται οι αθλήτριες και οι αθλητές του συλλόγου να συνεχίσουν να ανεβάζουν με τις επιτυχίες τους τα Γρεβενά στα ψηλά σκαλιά του βάθρου και να μας κάνουν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Star-fm.gr: Χρυσό μετάλλιο για τον Μεγαλέξανδρο Γρεβενών από την Χριστίνα Παπανικολάου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 26th, 2013 at 16:26 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply