Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στη φυλακή ο Βίκτωρας Ρέστης

Ιούλιος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Προφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας και εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης καθώς όπως έκριναν εισαγγελέας και ανακριτής είναι ύποπτος φυγής και δεν έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια παρά το γεγονός ότι επέστρεψε το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ και τους τόκους,  που στο σύνολο ανέρχονται σε 6,2 εκατ. ευρώ για επίμαχο δάνειο από την FB Bank.

Ο εφοπλιστής απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ρέας Κατσιβέλη αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, και οι οποίες σχετίζονται με την εκταμίευση, πριν από ένα χρόνο, από την τράπεζα επισφαλούς -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- δανείου ύψους 5,8 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατέληξαν σε λογαριασμούς που σχετίζονται με τον κατηγορούμενο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα χρήματα κατέληξαν στον πρώην συνεργάτη του Αναστάσιο Πάλλη, ο οποίος καταζητείται με ένταλμα της ανακρίτριας και από τον οποίο φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει το επίμαχο ποσό.

Η πλευρά του κατηγορούμενου φέρεται επίσης να αναφέρει πως όταν έγινε αντιληπτή από την τότε διοίκηση της τράπεζας η εκταμίευση του εν λόγω δανείου, κινήθηκε διαδικασία σε βάρος του υπαλλήλου που το ενέκρινε.

enet

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 26th, 2013 at 19:57 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply