Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοτικός υπάλληλος πίσω από διεθνές κύκλωμα πορνείας στην Καβάλα

Ιούλιος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας συνέλαβαν χθες έναν άντρα ελληνικής καταγωγής και τη σύντροφό του, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, που κατηγορούνται για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα εμπορίας γυναικών από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, η πόλη της Καβάλας ήταν ο πρώτος σταθμός του διεθνούς κυκλώματος πορνείας που έφερνε παράνομα γυναίκες από τον Άγιο Δομίνικο, μέσω Τουρκίας και εν συνεχεία τις προωθούσε στην Αθήνα και από εκεί ,είτε σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, είτε σε χώρες του εξωτερικού και κυρίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο άντρας που συνελήφθη εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Νέστου, ενώ μαζί με τη σύντροφό του οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τρεις γυναίκες προερχόμενες από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που δημοσιεύει το Newsit.gr, ο δημοτικός υπάλληλος είχε προκαλέσει την εύλογη περιέργεια πολλών συναδέλφων του στο Δήμο Νέστου, καθώς έπαιρνε συνεχώς άδειες άνευ αποδοχών από την εργασία του, χωρίς ποτέ να δικαιολογεί τους λόγους. Ο ίδιος και η σύντροφός του λειτουργούσαν ως μεσάζοντες των γυναικών που έρχονταν αρχικά στην Καβάλα και στη συνέχεια τις προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας.

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται εκτεταμένες έρευνες σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις ισπανικές αρχές και με τη συνδρομή των αμερικανικών αρχών και της EUROPOL.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 26th, 2013 at 09:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply