Στη σκιά του Σαβιόλα

Ο Μετζανί ήρθε και στην αναμονή δύο ακόμη για τον ΟλυμπιακόΟ Χαβιέρ Σαβιόλα έκανε την αρχή και μάλιστα εντυπωσιακή στις αφίξης του Ολυμπιακού. Ετσι από τα ξημερώματα της Πέμπτης βρίσκεται στην Ελλάδα ο Καρλ Μετζανί, ενώ αναμένεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ και στο πορσκήνιο είναι και η περίπτωση του Χόελ Κάμπελ.

Ακραίος επιθετικός από την Κόστα Ρίκα, ο οποίος ανήκει εδώ και 2 χρόνια στην Άρσεναλ, αλλά λόγω θεμάτων με την άδεια εργασίας του παραχωρείται δανεικός και είναι ο επόμενος στόχος των Πειραιωτών.

Ετσι λίγο πριν από τη 1:00 τα ξημερώματα, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, με θητεία σε Λίβερπουλ, Λοριάν, Μετς και Αζαξιό προτού τον Ιανουάριο του 2013 αποκτηθεί από τους Μονεγάσκους, έφτασε στη χώρα μας και πλέον όλα είναι έτοιμα να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

«Είχα καλή πτήση και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα για τον Ολυμπιακό κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και να υπογράψω συμβόλαιο για τρία χρόνια», δήλωσε ο Μεντζανί στον «Γαύρο».

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία με τη Μονακό, θα εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ από τους Πειραιώτες, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με το ίδιο ποσό ετησίως.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.