Σύσταση Επιτροπής για αναδιάρθρωση

Η Σούπερ Λιγκ ενέκρινε την επέκταση συμβολαίου με τη NovaΤο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ ενέκρινε, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του την επέκταση για δύο χρόνια της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η επέκταση εγκρίθηκε από 17 ΠΑΕ, καθώς δεν συμφώνησε ο Παναθηναϊκός, ενώ μετά το τέλος του συμβουλίου «έπεσαν» οι υπογραφές.

Στο μεταξύ, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να συστήσει επιτροπή και να αναθέσει σε αναγνωρισμένο οίκο τη διενέργεια μελέτης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από τη σεζόν 2015-16 και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας είναι οι εξής:

«1. Εγκρίθηκε η επέκταση της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων για τις περιόδους 2015-16 και 2016-17 από 17 ΠΑΕ, πλην της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και υπεγράφησαν οι σχετικές συμβάσεις μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση επιτροπής και η υλοποίηση από αναγνωρισμένο Οίκο που θα επιλεγεί από τη Super League, οικονομοτεχνικής μελέτης, προκειμένου να υποβληθεί συγκεκριμένη πρόταση περί αναδιάρθρωσης από την περίοδο 2015-16, αύξησης της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και άλλων παραμέτρων που αφορούν στη δομή του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων υποδομής Κ15-Κ17.

4. Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής και το συνοπτικό πρόγραμμα του Α΄ Γύρου».

ΔΟΛ, ΑΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.