“Παλιά μου τέχνη κόσκινο” …

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών δύο περιπτώσεις κλοπών, στα Γρεβενά την Τετάρτη (24-07) τις μεσημεριανές ώρες και συνελήφθη ένας 39χρονος.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στα Γρεβενά, παραβίασε την είσοδο του καταστήματος «καφέ – μπαρ»  ιδιοκτησίας ένος 64χρονου, καθώς και την είσοδο ενός πρατήριου άρτου,  ιδιοκτησίας ενός 42χρονου και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 180€ και ένα ασύρματο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, πρόκειται για το Kαφέ Fuit και την Αρτόπολις και ο συγκεκριμένος είχε αποφυλακισθεί από τις φυλακές Φελλίου Γρεβενών όπου κρατούνταν για κλοπές, και αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή την… παλιά του τέχνη, έτσι ώστε να μπορέσει να μεταβεί στην Αθήνα όπου έμενε με… γεμάτες τις τσέπες… Τελικά όμως, έπειτα από αναζητήσεις, ο 39χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών όπου του επέβαλε 2 χρόνια φυλάκιση για κλοπές, και ο Αθηναίος άσκησε έφεση, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και ταξίδεψε την Πέμπτη για την Αθήνα, με … τις τσέπες άδειες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.