Πήγε… από μόνος του να εξαγγείλει τη γέννηση του μωρού

http://www.newsbeast.gr/files/temp/F18F0A3971420803C517D5E6E55C714E.jpgΑπίστευτη ιστορία έχει προκύψει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για το βασιλικό τελάλη, ο οποίος έξω από το μαιευτήριο εξήγγειλε τη γέννηση του μωρού, με αποτέλεσμα η εικόνα του που διαβάζει την ανακοίνωση να κάνει το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με το Associated Press, ο Tony Appleton είναι όντως τελάλης, αλλά μίας μικρής πόλης ανατολικά του Λονδίνου και πήγε από μόνος του στο νοσοκομείο St Mary για να ανακοινώσει τα βασιλικά γεννητούρια.

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο επικαλείται δηλώσεις του ίδιου του τελάλη που δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της βασιλείας, ενώ περιγράφει την απόφασή του να πάει και να κάνει την ανακοίνωση ως δική του πρωτοβουλία που δεν του ζήτησαν τα Ανάκτορα.

Πήγε, όπως λέει, μόλις έμαθε για τη γέννηση του μωρού, ωστόσο δε στάθηκε, όπως έπρεπε, στα σκαλιά του μαιευτηρίου, αλλά στο πεζοδρόμιο και διάβασε την ανακοίνωση που έπαιξε σε όλα τα διεθνή, αλλά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.