Έργα προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν την Π.Ε. Γρεβενών ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής στην διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Γρεβενών.

Πρόκειται για την μετεγκατάσταση σεισμοπλήκτων στη θέση Πατώματα, το κέντρο Διημέρευσης ατόμων με αναπηρία Γρεβενών, τη βελτίωση της Δημοτικής οδού Αγίας Παρασκευής-Βασιλίτσας, το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα και την κατασκευή της οδού Μοναχίτι-Μικρολιβάδου.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, η στενή συνεργασία όλων των φορέων έδωσε θετικά αποτελέσματα προς όφελος του τόπου. Σύντομα, όπως είπε, θα υπογράψουμε και την ένταξη νέων έργων.

Παρόντες ήταν και ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντικά στελέχη της Περιφέρειας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κοινή ήταν η εκτίμηση ότι όταν υπάρχει συντονισμός όλων των φορέων και υπηρεσιών τα αποτελέσματα είναι ουσιαστικά γεγονός που επιβεβαιώνεται από την συνεχή ένταξη έργων στο Ε.Σ.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.