Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρυσό μετάλλιο για τον Μεγαλέξανδρο Γρεβενών από την Χριστίνα Παπανικολάου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Ιούλιος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Φέτος ήταν η τρίτη και… καλύτερη
Το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα για τον Αθλητικό Σύλλογο Γρεβενών «Μεγαλέξανδρο», πέτυχε η κολυμβήτρια Χριστίνα Παπανικολάου στα 50 μέτρα πρόσθιο στην κατηγορία νεανίδων όπου αγωνίσθηκε την Πέμπτη (25/6),  με χρόνο 34 δευτερόλεπτα και 70 εκατοστά .

Είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη αθλήτρια ανεβαίνει στο βάθρο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί η  τρίτη θέση που κατέκτησε ως μικρή κορασίδα στους Πανελλήνιους αγώνες 2010-11 που έγιναν στο Περιστέρι,  και η δεύτερη θέση στους Πανελλήνιους 2011-12 που έγιναν στο Μαρούσι στην κατηγορία κορασίδων.

Φέτος ήταν η τρίτη και… καλύτερη.

Πολύ ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, δήλωσε ο προπονητής του Μεγαλεξάνδρου Δημήτρης Ζαψαλής που μίλησε στο Star-fm.gr: “Η σημερινή είναι η μεγαλύτερη διάκριση που πέτυχε ποτέ ο Σύλλογός μας σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Βλέπω να  ανταμείβονται οι κόποι μας όλων των χρόνων, παρά το ότι το Κολυμβητήριο Γρεβενών λειτούργησε φέτος μόνο τρεις μήνες. Συγχαρητήρια σε όλους.” .

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης όλων των κατηγοριών που διεξάγεται από τις 22 μέχρι και τις  27 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο στο Μαρούσι, ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετέχει με 4 κολυμβητές.

Star-fm.gr: “Συγχαρητήρια στην Χριστίνα και σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές του Συλλόγου. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς των παιδιών που παρά τα προβλήματα, συνεχίζουν να στελεχώνουν τον “Μεγαλέξανδρο” με αθλητές που διαπρέπουν σε όλη την Ελλάδα” .

 

 

 

 

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 25th, 2013 at 19:26 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply