Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Τζορτζ Μπους ξύρισε το κεφάλι του σε ένδειξη συμπαράστασης

Ιούλιος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Έκπληξη και συγκίνηση προκάλεσε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος

Στα 89 του χρόνια ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι. Η κίνησή του αυτή ήταν μία κίνηση συμπαράστασης στο αγόρι της φωτογραφίας που στα δύο του χρόνια δίνει μάχη με τη λευχαιμία με αποτέλεσμα να έχει χάσει τα μαλλιά του.

Ο 2 ετών Πάτρικ, γιος ενός πράκτορα που είναι στην ασφάλεια του Μπους, πάσχει από λευχαιμία και έχει χάσει τα μαλλιά του ως παρενέργεια της θεραπείας για τον καρκίνο.

Ο 89χρονος πρώην πλανητάρχης δεν δίστασε στιγμή να ξυρίσει το κεφάλι του σε ένδειξη συμπαράστασης προς το μικρό αγόρι και φωτογραφήθηκε με άνδρες της ασφάλειας που είχαν κάνει το ίδιο.

«Ήταν κάτι που έπραξα με μεγάλη ευκολία» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος γνωστοποίησε ότι η οικογένεια Μπους έχει κάνει επίσης μια δωρεά στο ταμείο που δημιουργήθηκε για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του αγοριού.

Ο Μπους συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την περιπέτεια του 2χρονου Πάτρικ, καθώς πριν από περίπου 60 χρόνια είχε χάσει την κόρη του Ρόμπιν, από λευχαιμία, προτού η μικρή προλάβει να κλείσει τα 4 έτη.

Δείτε τη φωτογραφία

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 25th, 2013 at 18:39 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply