Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο κύμα απολύσεων στο Δημόσιο με τους παράνομα προσληφθέντες

Ιούλιος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Νέο κύμα απολύσεων στο Δημόσιο με τους παράνομα προσληφθέντες

Την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο τους υπαλλήλους που προσλήφθηκαν παράνομα έδειξαν ο κ. Γ. Μιχελάκης και η κα. Εύη Χριστιφιλοπούλου.

Ο πρώτος με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪτόνισε ότι «όσοι δημοτικοί υπάλληλοι προσελήφθησαν παράνομα θα φύγουν» και ότι «ήδη υπάρχουν υποθέσεις δημοτικών αστυνομικών που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη».

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, τόνισε ότι οι αποχωρήσεις από το Δημόσιο θα γίνονται για υπαλλήλους που έχουν προσκομίσει πλαστά πιστοποιητικά και για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

«Η κινητικότητα θα πρέπει να εξυπηρετεί τον πολίτη» τόνισε η κ. Χριστοφιλοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι η τρόικα θα πρέπει να προσέχει πολύ γιατί η χώρα έχει πληρώσει πολλά.

«Τους αριθμούς θα τους βρούμε» τόνισε και πρόσθεσε ότι «αυτά που πρέπει να γίνουν δεν πρέπει να γίνουν με προχειρότητα, αλλά με πολιτική τόλμη».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 25th, 2013 at 21:04 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply