Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με θέμα το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Ιούλιος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-wn85q5Ia970/UfDu_qiXtII/AAAAAAACDzY/nJMrcZqEAQo/s1600/dastamanis_25_07_13.JPGΣυνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη πραγματοποίησε την Τετάρτη  (24/07),  το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κοινοποιώντας τη θέση του για το ζήτημα του ανοίγματος των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών λαμβάνοντας υπόψη την συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών της περιοχής αποφάσισε ομόφωνα να είναι αντίθετος στη διάταξη του νόμου για το άνοιγμα των καταστημάτων πενήντα δύο Κυριακές τον χρόνο.

Ο κ. Δασταμάνης ήταν θετικός στη προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου για τη μη εφαρμογή του μέτρου, εξαιρώντας βέβαια τα καταστήματα που απευθύνονται σε επισκέπτες του Νομού μας, που παραμένουν και σήμερα ανοιχτά τις Κυριακές.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 25th, 2013 at 13:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply