Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απίστευτη η ιστορία του βασιλικού τελάλη

Ιούλιος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πήγε… από μόνος του να εξαγγείλει τη γέννηση του μωρού

http://www.newsbeast.gr/files/temp/F18F0A3971420803C517D5E6E55C714E.jpgΑπίστευτη ιστορία έχει προκύψει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για το βασιλικό τελάλη, ο οποίος έξω από το μαιευτήριο εξήγγειλε τη γέννηση του μωρού, με αποτέλεσμα η εικόνα του που διαβάζει την ανακοίνωση να κάνει το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με το Associated Press, ο Tony Appleton είναι όντως τελάλης, αλλά μίας μικρής πόλης ανατολικά του Λονδίνου και πήγε από μόνος του στο νοσοκομείο St Mary για να ανακοινώσει τα βασιλικά γεννητούρια.

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο επικαλείται δηλώσεις του ίδιου του τελάλη που δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της βασιλείας, ενώ περιγράφει την απόφασή του να πάει και να κάνει την ανακοίνωση ως δική του πρωτοβουλία που δεν του ζήτησαν τα Ανάκτορα.

Πήγε, όπως λέει, μόλις έμαθε για τη γέννηση του μωρού, ωστόσο δε στάθηκε, όπως έπρεπε, στα σκαλιά του μαιευτηρίου, αλλά στο πεζοδρόμιο και διάβασε την ανακοίνωση που έπαιξε σε όλα τα διεθνή, αλλά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 25th, 2013 at 16:34 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply