Το βασιλικό μωρό βαδίζει στα βήματα του πατέρα του και της αείμνηστης γιαγιά του, της Λαίδης Νταϊάνας, όλοι τους γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό του Καρκίνου, ένδειξη που προμηνύει ότι θα γίνει ένας ισχυρός ηγέτης, προβλέπουν οι αστρολόγοι.

Ωστόσο το ζώδιο του μωρού, το οποίο γεννήθηκε στις 16:24 τοπική ώρα, θα μπορούσε να είναι Λέων, αν αυτό γεννιόταν μόλις 30 λεπτά αργότερα, μετά τις 16:54, μόλις ο Ήλιος θα άρχιζε να εισέρχεται στον αστερισμό του Λέοντα.

Ο πατέρας του νεογέννητου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που γεννήθηκε 21η Ιουνίου, είναι επίσης Καρκίνος όπως ήταν και η γιαγιά του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, που γεννήθηκε 1η Ιουλίου.

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι προστατευτικά, συναισθηματικά, καθώς έχουν την κυριαρχία της Σελήνης αλλά έχουν την τάση να βρίσκουν καταφύγιο στον εσωτερικό τους κόσμο και να κλείνονται στο καβούκι τους.

Ο αστρολόγος Πάτρικ Άραντελ εξηγεί ωστόσο ότι το ζώδιο του μωρού θα του δώσει μια “επιβλητική ισχύ και μια πολύ ιδιαίτερη αύρα. Το σημαντικό στοιχείο που αφήνει να διαφανεί μια επιβλητική εξουσία είναι ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο, ένα από τα βασικά σύμβολα του ζωδιακού κύκλου. Η γοητεία” του θα προέρχεται από την μαγνητική σύζευξη της Αφροδίτης και του Ήλιου, πρόσθεσε.

newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.