Ο Γαλλοαλγερινός θα υπογράψει για τρία χρόνια, ενώ αναμένεται να δαπανηθεί γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

Ο Καρλ Μεντζανί έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να κλείσει η μεταγραφή. Το ανακοίνωσε και ο ίδιος μάλιστα στους συμπαίκτες του στη χθεσινή προπόνηση της Μονακό. «Φεύγω για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό» τους είπε. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός θ’ αποκτηθεί με τη μορφή αγοράς με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ στους Μονεγάσκους για να τον κάνουν δικό τους και τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Ο Μεντζανί θα υπολογίζεται ως στόπερ αλλά θα μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις. Ο Μεντζανί ο οποίος ήταν στο Ζέεφελντ με την αποστολή της Μονακό είχε δείξει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο τις δύο προηγούμενες μέρες έδειχνε ότι μπορεί να «στραβώσει» η μεταγραφή του μια και ο Ρανιέρι μετά το φιλικό με την Αουγκσμπουργκ άλλαξε γνώμη για τον Μεντζανί. Ωστόσο δεν ήταν αρκετό… Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν δικό τους και τον 27χρονο αμυντικό άμεσα!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.