Κέρδη 32 εκατ. ευρώ παρουσίασε για τη σεζόν 2012/13

Κερδοφόρα η ΜπαρτσελόναΜε θετικό πρόσημο έκλεισε οικονομικά η σεζόν 2012/13 για την Μπαρτσελόνα. Όπως ανακοινώθηκε από τον οικονομικό υποδιευθυντή του συλλόγου, Χαβιέρ Φάους, η οικονομική χρήση της περιόδου αυτής παρουσίαση κέρδη 32 εκατ. ευρώ μετά φόρων.

Τα έσοδα της «Μπάρτσα» άγγιξαν τα 491 εκατ. ευρώ και τα έξοδα τα 443 εκατ. ευρώ. Το συνολικό χρέος του συλλόγου μειώθηκε κατά 3 εκατ. ευρώ (έπεσε στα 331 εκατ. ευρώ), ποσό που-όπως αναφέρθηκε στη σχετική συνέντευξη Τύπου-θα ήταν 50 εκατ. ευρώ χωρίς τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Σάντος.

Τα έσοδα (491 εκατ. ευρώ) ήταν κατά 21 εκατ. ευρώ μεγαλύτερα από αυτά που είχαν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό, ενώ τα έξοδα (443) κατά 16 εκατ. ευρώ μεγαλύτερα από όσα είχαν προϋπολογιστεί.

Σημειώνεται πως στον προϋπολογισμό συνυπολογίστηκαν οι μεταγραφές των Νεϊμάρ (57 εκατ. ευρώ), Άλμπα (14 εκατ. ευρώ) και Σονγκ (19 εκατ. ευρώ). Το κόστος της ομάδας έφτασε τα 270,2 εκατ. ευρώ.

sport-fm

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.