Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Λάρισα: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα τηλέφωνα των συλληφθέντων για τη βομβιστική επίθεση

Ιούλιος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Εξετάζονται στην προσπάθεια των αξιωματικών να βρουν απαντήσεις για τον ηθικό αυτουργό

Λάρισα: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα τηλέφωνα των συλληφθέντων για τη βομβιστική επίθεσηΣτο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα τηλέφωνα των συλληφθέντων για τη βομβιστική επίθεση στην πολυκατοικία όπου διαμένει εισαγγελική λειτουργός, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με Τα Νέα, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν επτά συσκευές τηλεφώνου, οι οποίες εξετάζονται στην προσπάθεια των αξιωματικών να βρουν απαντήσεις για τον ηθικό αυτουργό.

Τη Δευτέρα, σε συνέντευξη Τύπου στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία για την επίθεση.

Όπως έγινε γνωστό, τα εκρηκτικά (πέντε κιλά ζελατοδυναμίτιδας) ήταν κρυμμένα μέσα στο γούφερ του ηχητικού συστήματος του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε.

Μετά τη σύλληψη ενός 39χρονου και ενός 44χρονου, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό, ο οποίος έδωσε την εντολή για την επίθεση με στόχο την εισαγγελέα που χειρίζεται μεγάλες υποθέσεις, όπως την απόπειρα απόδρασης του κρατούμενου Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, αλλά και την πρόσφατη μεγάλη απόδραση των έντεκα από τις ίδιες φυλακές.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η εντολή για τη βομβιστική επίθεση να δόθηκε μέσα από τις φυλακές.

This entry was posted on Τρίτη, Ιούλιος 23rd, 2013 at 17:17 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply