Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διανομή ρούχων και τροφίμων «μόνο για Έλληνες» και πάλι από τη Χρυσή Αυγή

Ιούλιος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αυτή τη φορά στην πλατεία Αττικής με σύσσωμη τη Κοινοβουλευτική Ομάδα της

Διανομή ρούχων και τροφίμων «μόνο για Έλληνες» και πάλι από τη Χρυσή ΑυγήΜετά τη ματαίωση από το Δήμο Αθηναίων του συσσιτίου «μόνο για Έλληνες» που είχε επιχειρήσει να πραγματοποιήσει στην πλατεία Συντάγματος, λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, η Χρυσή Αυγή επανέρχεται, αυτή τη φορά επιχειρώντας να οργανώσει ανάλογη δράση στην -πιο ελεγχόμενη για εκείνη- πλατεία Αττικής και με ενισχυμένη την παρουσία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διανομή ρούχων και τροφίμων «μόνο για Έλληνες» θα παραβρίσκεται σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον γγ του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο.

Το συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» προγραμματίζεται για το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το συσσίτιο που είχε οργανωθεί για την πλατεία Συντάγματος είχε απαγορευθεί από το δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη, που είχε κάνει λόγο για «συσσίτιο μίσους» που «προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Παρά την απαγόρευση, η ΧΑ είχε προσπαθήσει να το πραγματοποιήσει, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και βουλευτών του κόμματος, ενώ στη συνέχεια είχε σημειωθεί επίθεση του Γ.Γερμενή κατά του Γ.Καμίνη στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τρίτη, Ιούλιος 23rd, 2013 at 15:51 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply