Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αγόρι γέννησε η Κέιτ Μίντλετον

Ιούλιος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ
Αγόρι γέννησε η Κέιτ ΜίντλετονΕνα αγόρι έφερε στον κόσμο η δούκισα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, όπως ανακοίνωσαν απόψε τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μετά από 15 και πλέον ώρες μετά την εισαγωγή της πριγκίπισας στο μαιευτήριο St Mary’s του Λονδίνου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ είναι καλά και θα παραμείνει στο μαιευτήριο ως το πρωί, σύμφωνα με την βρετανική μοναρχία και το BBC.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη το πρωί της Δευτέρας στο μαιευτήριο St. Mary’s του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τα ανάκτορα, το βασιλικό βρέφος, που είναι το πρώτο παιδί του ζεύγους και που έρχεται τρίτο στη σειρά της διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στις 4.24 το απόγευμα ώρα Λονδίνου (6.24 ώρα Ελλάδας) και ζυγίζει 3,978 κιλά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν παρών κατά την διάρκεια του τοκετού.
Ευτυχής για τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και το στενό περιβάλλον της.

Ο Εντ Πέρκινς, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον, δίνει το φάκελο με την αναγγελία της γέννησης του διαδόχου στον οδηγό της λιμουζίνας που μεταφέρει το χαρμόσυνο νέο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Ο Εντ Πέρκινς, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον, δίνει το φάκελο με την αναγγελία της γέννησης του διαδόχου στον οδηγό της λιμουζίνας που μεταφέρει το χαρμόσυνο νέο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Η Κέιτ Μίνλετον μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν θέλησαν να δώσουν πληροφορίες στο κοινό σχετικά με το φύλο του παιδιού, ώστε να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Μάλιστα, τα στοιχήματα μέχρι το παρά πέντε της γέννησης, «έδειχναν» κορίτσι.

H 31 ετών Κέιτ, εισήχθη -από την πίσω είσοδο- στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary’s, στο Πάντινγκτον του δυτικού Λονδίνου, όπου είχε γεννηθεί το 1982, ο Ουίλιαμ. Ο πρίγκιπας είχε δηλώσει άλλωστε ότι θέλει να είναι μαζί με τη γυναίκα του την ώρα της γέννησης του πρώτου παιδιού τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η διαδικασία του τοκετού ξεκίνησε αμέσως μετά την εισαγωγή στο μαιευτήριο, γύρω στις 7.30 (ώρα Ελλάδος), με τη βοήθεια ιατρικής ομάδας, υπό τις οδηγίες του Μάρκους Σέτσελ, πρώην γυναικολόγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

EΘΝΟΣ

This entry was posted on Τρίτη, Ιούλιος 23rd, 2013 at 08:49 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply