(Ανανεωμένο) Σχόλιο του Star-fm.gr… – Aπάντηση της Ιωάννας Τσιμπέρη…
http://3.bp.blogspot.com/-5twS_pt9ATc/UepMPfcbFEI/AAAAAAACDOo/C_741Vt9OYQ/s1600/1.JPGΜετά την παραίτηση της Γραμματέως του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κας Βασιλικής Ζιώγα, ακολούθησε μετά από λίγες μέρες και δεύτερη. Διαβάστε την επιστολή:

Θέλω να κάνω γνωστό στην κοινωνία των Γρεβενών ότι στις 16/07/2013 υπέβαλλα την παραίτηση μου από μέλος του πρόσφατα εκλεγμένου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.

Ο κύριος λόγος που με οδήγησε σ’ αυτή μου την απόφαση , σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι ότι οι σημαντικότερες αποφάσεις του Δ.Σ. στην πλειοψηφία τους ποτέ δεν εφαρμόστηκαν παρά μόνο υλοποιούνται οι προσωπικές αποφάσεις του Προέδρου με αυταρχικό τρόπο .

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει ο εμπορικός κόσμος των Γρεβενών αυτό που έχει άμεση ανάγκη είναι η στήριξη του, κυρίως από το όργανο που τον εκπροσωπεί, μήπως και καταφέρει να αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια την επιβίωσή του και όχι από συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες εποχές.

Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν με την ψήφο τους καθώς προέβηκα σ’ αυτή την κίνηση για να μην τους απογοητεύσω.

Ιωάννα Τσιμπέρη

Star-fm.gr: Η παραπάνω επιστολή περιλαμβάνει ύβρεις (αυταρχικό τρόπο), αλλά και αναφορές:  «σε άλλες εποχές» χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιούνται. Καλό θα ήταν, για την πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών μας, να αναφέρονταν…

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός, πώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μετά από πολλές και μάλιστα πρωτόγνωρες δράσεις του Συλλόγου με διαγωνισμούς-λαχεία για την τόνωση της τοπικής αγοράς, επαφές και συναντήσεις με φορείς του τόπου μας και ξεκάθαρες θέσεις για ζητήματα που αφορούν τα Γρεβενά, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Δημάδης να … μην εφαρμόζει σημαντικές  διοικητικές αποφάσεις του ΔΣ!!!

Η απάντηση της Ιωάννας Τσιμπέρη:

Ο χαρακτηρισμος (αυταρχικος τροπος) απλα χαρακτηριζει ενα ειδος συμπεριφορας καποιου ανθρωπου .Δεν ειναι υβρις.

Οι λογοι παραιτησης μου ειναι κατατεθημενοι στο γραφειο του εμπορικου συλογου Γρεβενων και στη διαθεση  καθε μελους του συλογου να τους λαβει γνωση.
Για παραδειγμα θα αναφερω οτι μετα απο ομοφωνη αποφαση του Δ.Σ. για το θεμα της προσληψης γραμματεως στον εμπορικο συλλογο, με αξιοκρατικο τροπο, δηλαδη με αναρτηση αγγελιας σε ολα τα Μ.Μ.Ε, ο προεδρος του ΔΣ του εμπορικου συλλογου Γρεβενων προεβη σε προσληψη ατομου που θεωρησε ικανο,φυσικα δεν κοινοποιησε την αγγελια στα μεσα και εμεις,τα υπολοιπα μελη του ΔΣ βρεθηκαμε προ εκπληξεως!
Το γεγονος που προκαλει εντυπωση παντως, ειναι οτι μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα εγιναν δυο αιτησεις παραιτησης απο το Δ.Σ.

Θα παρακαλουσα την επομενη φορα που το STAR-FM.GR κανει αναρτηση  κειμενου,  σχολιαζοντας δηλωσεις μελους του ΔΣ του εμπορικου συλλογου και του καθε πολιτη να γινεται με υπογραφη του δημοσιογραφου που το συντασσει.

Με εκτιμηση      ΙΩΑΝΝΑ  ΤΣΙΜΠΕΡΗ

Star-fm.gr: Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως όλα τα παραπάνω, καλό θα ήταν να τα είχατε αναφέρει στην αρχική επιστολή σας έτσι ώστε να μην χρειαζόταν να σχολιάζαμε.

Σε ότι αφορά την υπογραφή του δημοσιογράφου του παραπάνω κειμένου, πάντα (μα πάντα) εμφανίζεται σε ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις του Star-fm.gr. Απλά διαβάστε πιο προσεκτικά τα κείμενα που ανεβάζουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.