Σε φορτισμένο κλίμα η εκτακτη συνέντευξη Τύπου

Νέα υποτροπή στην υγεία του Βιλανόβα που αφήνει τη Μπαρτσελόνα!Σοκ στη Μπαρτσελόνα. Ο Τίτο Βιλανόβα είχε νέα υποτροπή στην υγεία του (έχει καρκίνο στον φάρυγγα) και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα θα σταματήσει εκ νέου την προπονητική.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τεχνικός στη μέση της περασμένης περιόδου είχε αναγκαστεί να μετακομίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Νέα Υόρκη για να υποβληθεί σε επέμβαση και για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Πλέον όμως θα πρέπει να αφιερωθεί αποκλειστικά με την υγεία του ώστε να μπορέσει να ανακάμψει, καθώς οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν νέα υποτροπή.

Σε φορτισμένο κλίμα…

Το «φινάλε» της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον Τίτο Βιλανόβα επιβεβαίωσε ο Σάντρο Ροσέλ κάτω από έντονη συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, στο πλαίσιο της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να σας δώσουμε μερικές ειδήσεις που ποτέ δεν θα θέλαμε να δώσουμε στη ζωή μας. Έπειτα από τις τελευταίες εξετάσεις του Τίτο Βιλανόβα, προέκυψε πως πρέπει να ακολουθήσει νέα θεραπεία για την ασθένειά του, που θα καταστήσει αδύνατο για αυτόν να συνεχίσει να εκτελεί χρέη προπονητή της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ροσέλ που στη συνέχεια τόνισε: «Θα ήθελα να σας ζητήσω να έχετε τον μέγιστο σεβασμό σε ότι αφορά την προσωπική ζωή του Βιλανόβα και της οικογένειάς του».

Όσον αφορά τον διάδοχο του Καταλανού τεχνικού στον πάγκο, διευκρίνισε: «Ο αντιπρόεδρος, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομένου μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα, θα σας παρουσιάσουν τον νέο προπονητής μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Επίσης, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ενημέρωσε πως η ομάδα δεν θα μεταβεί το Σάββατο στην Πολωνία για το προγραμματισμένο φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ.

«Έχουμε μιλήσει με όλους τους παίκτες και αποφασίσαμε μην πάμε στην Πολωνία αύριο, κανείς δεν έχει διάθεση να παίξει και γι’αυτό δεν θα το κάνουμε».

Κλείνοντας, τόνισε: «Αυτή η ομάδα έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο παρελθόν, όμως πάντα επιστρέφει. Προτεραιότητα αποτελεί ο άνθρωπος και μετά ο σύλλογος».

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.