Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρυσές αποζημιώσεις σε τραπεζοϋπαλλήλους

Ιούλιος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Χρυσές αποζημιώσεις σε τραπεζοϋπαλλήλουςΠρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ανακοίνωσε την Παρασκευή η Τράπεζα Πειραιώς παρέχοντας υψηλά κίνητρα και με στόχο την τελική αποχώρηση περίπου 1.800 με 2.000 υπαλλήλων, ήτοι περίπου το 10% του προσωπικού της.

Στο εν λόγω πρόγραμμα θα μπορούν να ενταχθούν οι υπάλληλοι του ομίλου Πειραιώς και των θυγατρικών εσωτερικού (ΑΤΕ, Γενική, Millennium, Κύπρου, Λαϊκή και Ελληνική) μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Το ποσό της αποζημίωσης θα εξαρτηθεί από τα χρόνια προϋπηρεσίας του κάθε υπαλλήλου, όμως σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα είναι μικρότερο των 8.000 ευρώ και μεγαλύτερο των 170.000 ευρώ.

Για όσους συνταξιοδοτηθούν ως τις 31 Δεκεμβρίου 2013 προβλέπεται η καταβολή 8 μισθών πλέον της νόμιμης αποζημίωσης.

Επίσης, θα καταβληθούν 2 επιπλέον μισθοί για κάθε ανήλικο παιδί.

Το πρόγραμμα καλύπτει την διατήρηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για 2 χρόνια μετά την αποχώρηση του εργαζομένου από την τράπεζα, ενώ προβλέπει ότι τα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια που έχουν λάβει οι υπάλληλοι, με προνομιακά επιτόκια και όρους, θα διατηρηθούν ως έχουν, με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουν να είναι ενήμερα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

This entry was posted on Σάββατο, Ιούλιος 20th, 2013 at 23:04 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply