Mε απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, από τη νέα αγωνιστική περίοδο! Η ΠΑΕ, είχε εξασφαλίσει εδώ και μέρες την οικοδομική άδεια και την άδεια λειτουργίας, το πιστοποιητικό στατικής επάρκειας και το πιστοποιητικό πυρασφάλειας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Σύμφωνα με το Πρακτικό της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα η Λεωφόρος, κρίνεται κατάλληλη για την τέλεση ποδοσφαιρικών αγώνων. Ο επιτρεπόμενος αριθμός φιλάθλων ανέρχεται στις 16.000 και αξίζει να σημειωθεί ότι η άδεια ισχύει για ένα χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.