Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Υπογραφή συμφωνητικού του έργου «Ολοκλήρωση Γέφυρας Νεστορίου με τις Προσβάσεις»

Ιούλιος 18th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Υπογράφηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ του Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή και του αναδόχου, το συμφωνητικό του έργου «Ολοκλήρωση Γέφυρας Νεστορίου με τις Προσβάσεις», προϋπολογισμού μελέτης 1.100.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Οι εργασίες που θα ξεκινήσουν άμεσα, αφορούν την ολοκλήρωση της γέφυρας Νεστορίου, ενός έργου που για πολλά χρόνια παρέμενε ημιτελές. Προβλέπεται επίσης διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση του δρόμου, από διασταύρωση Κάτω Νεστορίου έως την γέφυρα και προς το Μελάνθιο (έως την υφιστάμενη θέση κατολίσθησης). Θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας και θα γίνει ηλεκτροφωτισμός, οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση της γέφυρας και των δρόμων πρόσβασης σε αυτήν.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 και η συνολική προθεσμία περαίωσης ορίζεται σε οχτώ (8) μήνες.

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 18th, 2013 at 21:34 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply